Entreprenør i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1114 Siste år
758 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Interessert i å bygge lavenergibolig?

Registrert Dato: Mandag 01. Mars 2010

Bakgrunn: Jeg planlegger å få bygd en enebolig av typen ”lavenergi” i henhold til NS 3700 (ventes publisert i løpet av våren) og Husbankens forutsetninger for å yte Grunnlån, på flat tomt, på Heimdal. Det er ikke stort tidspress for å komme i gang, og timingen kan tilpasses oppdragssituasjonen dere har.

Formål for denne henvendelsen: Jeg ønsker i denne omgang å få oversikt over entreprenører som KAN være interessert i å tilby en totalentreprise på dette prosjektet. Kan dere være interessert?

Tilleggskommentar: - For dere ville dette være et LITE oppdrag, og i konkurranse med de typehusleverandørene som har investert i kompetanseoppbygging på området og tilbyr prefabrikerte og testede løsninger. En entreprenør/ byggmester vil neppe være konkurransedyktig dersom det ville bli nødvendig å velte egne kompetanseoppbyggingskostander over på byggherre. Motivatoren for dere ville måtte være å få en referanse på å ha bygd denne typen hus.

Jeg har i øyeblikket ingen tilleggsinformasjon å gi om prosjektet, og ønsker ikke å belemre dere med mer enn å svare ”interessert” eller ”ikke interessert” i å bli invitert inn i diskusjon om dette i – forhåpentligvis – nær fremtid.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Entreprenør

Byggherre, Byggmester, Enebolig, Entreprenør, Tomt

Trondheim, Sør-Trøndelag