Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Interiørarkitekt-tjenester nesodden kommunesenter

Nesodden kommune skal bygge nytt flerbruksbygg/kommunesenter på Tangen i Nesodden kommune. Prosjektet omfatter i hovedsak ny ungdomsskole og nye lokaler for kommunens administrasjon med tilhørende utomhusanlegg.
i tillegg vil prosjektet kunne omfatte prosjektering og bygging av bibliotek og kulturhus. Disse arbeidene er opsjoner og vil være avhengig av at det blir gitt en tilleggsbevilgning.
Prosjektet skal gjennomføres som en samspillsmodell.
Interiørarkitekt-oppdraget omfatter prosjektering og planlegging av alt løst inventar og utstyr inklusive utarbeidelse av konkurransegrunnlag for disse leveransene knyttet til byggetrinn 1, administrasjon og ungdomsskole. Totalt bruttoarael utgjør ca. 7. 000 m2.
Til oppdraget hører også arbeider med registering og vurdering av eksisterende løst inventar og utstyr som kan gjenbrukes. Arbeidet forutsettes gjort i nært samarbeid med byggherre/bruker.
Som angitt ovenfor vil det i tillegg kunne bli aktuelt å prosjektere btr. 2/bibliotekareal (ca. 3. 800 m2 bta) og btr. 3/kulturhus (ca. 4. 200 m2 bta) som opsjoner. Disse opsjonene vil kreve særskilte bestillinger og er avhengig av poiltisk vedtak i kommunen.
Interiørarkitekt har på grunn av samspillsmodellen ikke krav på å utføre all sedvanlig prosjektering og/eller prosjektering i henhold til arkitektfaglig ytelsesbeskrivelse for interiørprosjektering fra npa/nil. Ytelsene skal samordnes og tilpasses de øvrige prosjektdeltakerene.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=167437.
Anbud id:
52971
  • Sted:
    Nesodden
  • Registrert:
    Onsdag 27. Mai 2009

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud