Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

825 Siste år
270 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Interiørarkitekt-tjenester nesodden kommunesenter

Registrert Dato: Onsdag 27. Mai 2009

Nesodden kommune skal bygge nytt flerbruksbygg/kommunesenter på Tangen i Nesodden kommune. Prosjektet omfatter i hovedsak ny ungdomsskole og nye lokaler for kommunens administrasjon med tilhørende utomhusanlegg.
I tillegg vil prosjektet kunne omfatte prosjektering og bygging av bibliotek og kulturhus. Disse arbeidene er opsjoner og vil være avhengig av at det blir gitt en tilleggsbevilgning.
Prosjektet skal gjennomføres som en samspillsmodell.
Interiørarkitekt-oppdraget omfatter prosjektering og planlegging av alt løst inventar og utstyr inklusive utarbeidelse av konkurransegrunnlag for disse leveransene knyttet til byggetrinn 1, administrasjon og ungdomsskole. Totalt bruttoarael utgjør ca. 7.000 m2.
Til oppdraget hører også arbeider med registering og vurdering av eksisterende løst inventar og utstyr som kan gjenbrukes. Arbeidet forutsettes gjort i nært samarbeid med byggherre/bruker.
Som angitt ovenfor vil det i tillegg kunne bli aktuelt å prosjektere btr. 2/bibliotekareal (ca. 3.800 m2 BTA) og btr. 3/kulturhus (ca. 4.200 m2 BTA) som opsjoner. Disse opsjonene vil kreve særskilte bestillinger og er avhengig av poiltisk vedtak i kommunen.
Interiørarkitekt har på grunn av samspillsmodellen ikke krav på å utføre all sedvanlig prosjektering og/eller prosjektering i henhold til arkitektfaglig ytelsesbeskrivelse for interiørprosjektering fra NPA/NIL. Ytelsene skal samordnes og tilpasses de øvrige prosjektdeltakerene.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygging, Interiørarkitekt, Planlegging, Prosjektering, Utstyr

Nesoddtangen, Akershus

Avsluttet: Torsdag 25. Juni 2009