Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Invitasjon - Leverandørdialog tilknyttet anskaffelse av drift av gjenvinningsstasjonene i eierkommunene til VESAR

Vestfold Avfall og Ressurs as (Vesar) er et selskap som er eid av kommunene Horten, Holmestrand, Larvik, færder, Sandefjord, og tønsberg. Selskapets hovedoppgave er tjenester knyttet til husholdningsrenovasjon på vegne av eierkommunene.
Vesar skal inngå nye kontrakter for drift av 6-7 gjenvinningsstasjoner i eierkommunene med oppstart 1. 3. 2021. Tidligere har kontraktene hatt en varighet på 4 år med ensidig opsjon om forlengelse på 1+1 år. Vesar ønsker å få innspill til hensiktsmessig kontraktslengde for kontraktene som skal inngås.
i dagens kontrakter er det lagt opp til at samme leverandør tar ansvar for drift av gjenvinningsstasjonene og avtaler om nedstrømsløsningene for avfallet som tas imot ved stasjonene. Denne ordningen er tenkt videreført for de fleste avfallstypene. Informasjon om mengdene som tas imot ved gjenvinningsstasjonene finnes vedlagt under dokumenter. For mer informasjon om gjenvinningsstasjonene se #URL0#
Videre vurderes det å også inkludere noen tjenester som i dag håndteres i separate kontrakter:
- Avfall fra de 25 Miljøstasjonene (mer info på #URL1#). Opplysninger om mottatte mengder i 2019 finnes vedlagt under dokumenter.
- Ordning for hage- og grovavfallsinnsamling ved husstandene. Det er noen variasjoner i ordningen fra kommune til kommune (mer info på #URL2#)
Vesar vektlegger høy kvalitets- og miljøstandard i tjenesteutførelsen. høyest mulig materialgjenvinningsgrad av det mottatte avfallet og lave transportutslipp er fokusområder. Videre vektlegges god veiledning av kundene på gjenvinningsstasjonene og gode arbeidsforhold for de ansatte. Vesar ønsker også å se på løsninger som gir minst mulig administrasjon, men samtidig bidrar til lav økonomisk risiko og et godt marked for flere aktører.
Anbud id:
630761
  • Sted:
    Drammen, Horten Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Færder  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 21. Februar 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud