Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Invitasjon leverandørkonferanse/webinar - Digibarnevern-stat

Invitasjon til leverandørkonferanse/webinar
Tid: 27. 01. 2020 klokken 13: 00 til 15: 00
Sted: Webinar
Tema:
1. Introduksjon
2. Status på statlig prosjekt DigiBarnevern
3. Barnevernsfaglig kvalitetssystem - ny versjon på #URL0#
4. Nasjonalt barnevernregister (Innrapporteringsbank) - samarbeid med ssb
5. Videre samarbeid med leverandører av fagsystemer til barnevernet
Bufdir inviterer med dette til den femte leverandørkonferansen for prosjektet DigiBarnevern-Stat. på konferansen vil vi demonstrere hvordan json-fila, med innholdselementene fra Barnevernsfaglig kvalitetssystem (bfk) kan leses, samt demonstrere/eksemplifisere hvordan ulike innholdselementer kan utnyttes i en tenkt fagapplikasjon.
Vi vil også orientere om arbeidet knyttet til etablering av et nasjonalt barnevernregister, samarbeidet med ssb og dataflyten mellom kommuner, ssb og Bufdir. Som i tidligere konferanse vil vi også gå gjennom innhold på #URL0#. Vi oppfordrer deltagere til å komme tilbakemeldinger og eventuelt forbedringsforslag på spesifikasjoner og innhold i de datasett som er publisert på #URL0#.
Alle deltakere oppfordres i forkant til å lese innhold på #URL0#. Det er ønskelig at eventuelle spørsmål sendes til #E0# i forkant av konferansen slik at vi kan forberede svar og tilpasse innhold. Det åpnes også for å stille spørsmål underveis i konferansen.
Generelt
Gjennom prosjektet DigiBarnevern-stat utvikles Statlig barnevernregister (tidligere innrapporteringsbank), Begreper, Nasjonal portal for bekymringsmelding og Barnevernsfaglig Kvalitetssystem (bfk). Kommunene er i dag pålagt å innrapportere til Bufdir og Fylkesmannen hvert halvår, i tillegg til en årlig leveranse til ssb. Komponentene i Kommunalt barnevernregister skal ivareta disse kravene. Det er også ønskelig med tett integrering av bfk i de kommunale fagsystemene.
DigiBarnevern-stat er leverandøruavhengig og deltar ikke direkte i kommunale anskaffelsesprosesser. Formålet er å sikre tilstrekkelig informasjon og dialog med alle leverandører slik at løsningene som utvikles kan realiseres.
påmelding gjøres innen 22. 01. 2021 til #E0#. Alle påmeldte får i forkant tilsendt påloggingsinformasjon til webinaret.
Anbud id:
692870
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 18. Januar 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud