IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

582 Siste år
433 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon leverandørkonferanse/webinar - Digibarnevern-stat

Registrert Dato: Mandag 18. Januar 2021

Invitasjon til leverandørkonferanse/webinar
Tid: 27.01.2020 klokken 13:00 til 15:00
Sted: Webinar
Tema:
1. Introduksjon
2. Status på statlig prosjekt DigiBarnevern
3. Barnevernsfaglig kvalitetssystem - ny versjon på data.bufdir.no
4. Nasjonalt barnevernregister (Innrapporteringsbank) - samarbeid med SSB
5. Videre samarbeid med leverandører av fagsystemer til barnevernet
Bufdir inviterer med dette til den femte leverandørkonferansen for prosjektet DigiBarnevern-Stat. På konferansen vil vi demonstrere hvordan JSON-fila, med innholdselementene fra Barnevernsfaglig kvalitetssystem (BFK) kan leses, samt demonstrere/eksemplifisere hvordan ulike innholdselementer kan utnyttes i en tenkt fagapplikasjon.
Vi vil også orientere om arbeidet knyttet til etablering av et nasjonalt barnevernregister, samarbeidet med SSB og dataflyten mellom kommuner, SSB og Bufdir. Som i tidligere konferanse vil vi også gå gjennom innhold på data.bufdir.no. Vi oppfordrer deltagere til å komme tilbakemeldinger og eventuelt forbedringsforslag på spesifikasjoner og innhold i de datasett som er publisert på data.bufdir.no.
Alle deltakere oppfordres i forkant til å lese innhold på data.bufdir.no. Det er ønskelig at eventuelle spørsmål sendes til leverandor.digibarnevern@bufdir.no i forkant av konferansen slik at vi kan forberede svar og tilpasse innhold. Det åpnes også for å stille spørsmål underveis i konferansen.
Generelt
Gjennom prosjektet DigiBarnevern-stat utvikles Statlig barnevernregister (tidligere innrapporteringsbank), Begreper, Nasjonal portal for bekymringsmelding og Barnevernsfaglig Kvalitetssystem (BFK). Kommunene er i dag pålagt å innrapportere til Bufdir og Fylkesmannen hvert halvår, i tillegg til en årlig leveranse til SSB. Komponentene i Kommunalt barnevernregister skal ivareta disse kravene. Det er også ønskelig med tett integrering av BFK i de kommunale fagsystemene.
DigiBarnevern-stat er leverandøruavhengig og deltar ikke direkte i kommunale anskaffelsesprosesser. Formålet er å sikre tilstrekkelig informasjon og dialog med alle leverandører slik at løsningene som utvikles kan realiseres.
Påmelding gjøres innen 22.01.2021 til leverandor.digibarnevern@bufdir.no. Alle påmeldte får i forkant tilsendt påloggingsinformasjon til webinaret.


Referansenummer:  2019/56311

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift