Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Murer, Vaktmester i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Invitasjon til dialog - kjøp av feie- og tilsynstjenester

Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale som skal sikre lovpålagt feiing og tilsyn med fyringsanlegg i Asker og bærum kommuner.
Asker, Hurum og røyken kommuner vil fra 01. 01. 2020 slås sammen til nye Asker kommune. Kontrakten som inngås vil gjelde feiing og tilsyn med fyringsanlegg i hele den nye kommunen samt i bærum kommune.
Oppdragsgiver er i planleggingsfasen av anskaffelsen og ønsker i denne forbindelse å få innspill til utforming av kravspesifikasjon og konkurransen som skal gjennomføres.
Anskaffelsen vil bli gjennomført som en etterfølgende prosess i henhold til anskaffelsesloven og anskaffelsesforskriften.
For en oversikt over antall pipeløp, boenheter og fritidsboliger, se vedlagte dokument. Instrukser og rutiner for tjenesten er også vedlagt til informasjon.
skriftlige innspill
Det inviteres med dette til at leverandørene kan gi innspill i form av skriftlige tilbakemeldinger på følgende tema:
1. Oppdragsgiver er opptatt av kvalitet i feietjenesten. Har dere innspill til hvilke krav som bør stilles til tjenesten for å oppnå dette?
2. Har dere innspill til hvordan tjenesten bør prises?
3. Har dere innspill til hvilke tildelingskriterier som bør stilles og hvordan de bør utformes?
4. Hvordan kan vi tilrettelegge for at nye leverandører kan delta i konkurransen?
5. Vi vurderer å dele opp kontrakten i flere delkontrakter. Leverandøren vil i så fall kunne levere tilbud på én eller flere av delkontraktene. Det vil foretas separate evalueringer for hver av delkontraktene, og en leverandør vil kunne tildeles en eller flere av disse.
Vi ser at det er flere mulige måter som anskaffelsen kan deles opp i delkontrakter på. En måte kan være å dele inn etter geografi (f. Eks. én delkontrakt for «gamle Asker», én for «gamle røyken/Hurum» og én for bærum). En annen måte kan være å dele inn etter type tjeneste (f. Eks. én delkontrakt for feiing og én delkontrakt for tilsyn). Det er også mulig å dele inn etter både geografi og type tjeneste (f. Eks. én delkontrakt for feiing i bærum, én delkontrakt fortilsyn i bærum osv.). Det kan også finnes andre måter å dele opp anskaffelsen på.
Vi ønsker tilbakemelding på følgende: bør vi dele opp konkurransen i delkontrakter eller bør det inngås én kontrakt med én leverandør for hele oppdraget? Hvis vi velger å dele opp anskaffelsen i delkontrakter, hvordan bør inndelingen i så fall være?
6. Vil krav om bruk av lærlinger være utfordrende?
7. Hardere andre innspill?
innlevering av skriftlige innspill
Innspillene leveres innen 11. Mars 2019 gjennom konkurranseløsningen Mercell.
Vi ber om at leverandørene angir om de ønsker å delta på et én-til-én møte mellom leverandøren og oppdragsgiver. Bare leverandører som har gitt skriftlige innspill vil bli invitert til én-til-én møte.
Én-til-Én-mØter
på én-til-én-møtet har leverandøren muligheten til å utdype innspillene. Det vil settes av en time per leverandør. møtene planlegges avholdt i løpet av mars 2019.
Anbud id:
570048
  • Sted:
    Bærum, Asker
  • Registrert:
    Mandag 25. Februar 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud