Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Brønnboring, Bygningskontroll, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3446 Siste år
2404 Siste 3 mnd
145 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon til dialogkonferanse - hvordan dokumentere egenskapene til kalksementpeler?

Registrert Dato: Mandag 21. Oktober 2019

Etter den første dialogkonferansen som ble gjennomført i 2018 om reduksjon av klimagassutslipp ved grunnstabilisering, har Statens vegvesen, Statsbygg og Bane NOR avgrenset problemstillingen til utvikling av ny teknologi for å dokumentere egenskapene til kalksementpeler. Med bedre kunnskap om styrke- og deformasjonsegenskaper kan vi utnytte pelene i mye større grad enn i dag.
18. november 2019 inviterer vi entreprenører og leverandører av kalksementpeling til et møte med kunnskapsmiljøer innenfor sensorteknologi, dokumentasjons- og målesystemer m.m. for å diskutere utfordringer og muligheter.
Utvikling av nye løsninger vil skje gjennom innovasjonspartnerskap. Dette er en anskaffelsesform hvor det utlyses en konkurranse i markedet for det mål at oppdragsgiver skal inngå partnerskap med en eller flere leverandører, og der målet er å gjennom et utviklingsløp finne frem til den beste løsningen for vårt behov. Statens vegvesen, Bane NOR og Statsbygg vil i samarbeid kunngjøre en konkurransen i 2020 der leverandører konkurrerer om ett eller flere innovasjonspartnerskap, og hvor målet er å få utviklet løsninger som kan dokumentere styrke, deformasjonsegenskaper og homogenitet ved grunnstabilisering av kvikkleire.
Vi inviterer i den forbindelse til et nytt markedsdialogmøte og workshop, hvor vi presenterer vår utfordring og den retning vi har valgt, og hvor vi gjennom en workshop ønsker å skape dialog mellom ulike aktører og mellom ulike bransjer for det formål at det kan skapes nye ideer og gode løsningsforslag som kan dekke vårt behov.


Referansenummer:  18/149764