Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Invitasjon til dialogkonferanse. Tema: Digitale verktøy som kan støtte innovasjonsprosesser i offentlige anskaffelser.

Prosjektet smed: Smartere innovasjon med digital transformasjon av innovative anskaffelser inviterer til dialogkonferanse for å gjøre oss kjent med tilgjengelige digitale verktøy og muligheter som kan utvikles for støtte til innovasjonsrettede prosesser i offentlige anskaffelser. smed er et FoU-prosjekt i forkommune-programmet til Norges Forskningsråd.
målet med prosjektet er å støtte innovasjonsprosessene i innovative anskaffelser og øke innovasjonsgraden i anskaffelser. Prosjektet vil ta fram digital metode (forbedrede prosesser ved anvendelse av digital teknologi) som styrker innovative anskaffelser på følgende måte:
- Økt samskaping i nettverk: samhandlings-verktøy for å identifisere og inkludere relevante aktører (ansatte, brukere, leverandører, grundere), samt gjøre det brukervennlig og motiverende å engasjere seg i dialog om ideer, mål, behov og løsningsforslag.
- Økt ledelsesforankring: prosess-støtte verktøy for å støtte forankring av anskaffelsens mål i virksomhetenes strategier, samt støtte til å utforme og følge opp mål i anskaffelsen.
- Bedre risikohåndtering: verktøy for datafangst i innovative anskaffelser som støtter søk, data-analyse og deling av data som kan informere i og på tvers av virksomheter. Informasjon på tvers av anskaffelser gjør risiko mer håndterbar.
Se vedlagte Dialognotat for nærmere informasjon.
Anbud id:
611003
  • Sted:
    Trondheim, Steinkjer Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 1. Oktober 2019

Lignende oppdrag i Trøndelag

3 anbud