Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Invitasjon til dialogkonferanse - varslingssystemer for pasienter og ansatte i kommunale institusjoner

Formålet med dialogkonferansen er å få innspill fra leverandører på ulike løsninger og få tilbakemelding på krav til infrastruktur.
Varslingssystemet skal bidra til å møte noen av de utfordringene kommunen har med utagerende pasienter og ansattes behov for å tilkalle bistand, både i akutte- og mindre akutte situasjoner. Pasienter skal også ha mulighet til å tilkalle bistand
i tillegg ønsker kommunen en løsning som er fleksibel og som også kan dekke behov ved pasienter som vandrer både på dag og natt og som har store falltendenser. Det er videre behov for lokaliseringsteknologi og digitalt tilsyn.
Varslingssystemet skal varsle direkte til mobile enheter hos de ansatte.
i første omgang er det to enheter i kommunen som skal dekkes av nytt varslingssystem. Forsterket skjermet enhet for demente som er en liten avdeling med 10 pasientrom, og en barnebolig bestående av to leiligheter.
Ringsaker kommune ønsker en bærekraftig løsning hvor trådløs kommunikasjon er foretrukket.
Under dialogkonferansen vil leverandørene få mulighet til befaring på begge lokasjonene. Alle leverandørene som deltar på dialogkonferansen inviteres til å sende inn et innspillsnotat (på maksimum 4 A4 sider), hvor leverandørene oppfordres til å gi innspill til hvordan kommunens behov kan løses samt kommunens gjennomføringsstrategi (rammer for videre arbeid, konkurranseform og kontraktstype osv.). Etter kommunen har mottatt innspillsnotatene vil det bli gjennomført én-til én-møter i januar 2018.
påmelding innen 11. 12. 2017 til #E0#.
Leverandørene som ønsker å delta bes sette av tidsrommet 08. 00 til 15. 00 den 14. 12. 2017.
Detaljert agenda vil bli sendt til deltakerne 12. 12. 2017.
Anbud id:
498906
  • Sted:
    Ringsaker
  • Registrert:
    Onsdag 29. November 2017