Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Invitasjon til dialogmøte for utbygging bredbånd i Vevelstad kommune

Vevelstad kommune i Nordland har mottatt et tilskudd fra Nkom for utbygging av bredbånd i kommunen.
Vevelstad kommune skal i løpet av våren/sommeren 2018 kunngjøre en konkurranse for utbygging av bredbånd i kommunen. Prosjektet omfatter prosjektering, bygging, eie og drift av høyhastighets bredbånd slik at innbyggerne og næringslivet i kommunen har tilbud om et godt og framtidsrettet bredbånd. Varighet på driften av bredbåndet er minimum 10 år fra ferdigstilling. Utbyggingen skal, så langt praktisk og økonomisk mulig, også omfatte komplett og sammenhengende mobildekning langs alle offentlige veier i kommunen.
Formålet med den forestående konkurransen er å inngå kontrakt om utbygging og drift av mobilnett og bredbånd iht. Spesifikasjonen i vedlegg 1 her.
Prosjektet planlegges gjennomført i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. Juni 2016 (loa) og forskrift om konsesjonskontrakter av 12. August 2016 del i og del ii
Kommunen vil ikke bli verken byggherre eller kjøper av tjenestene, men yter et tilskudd til utbygging av bredbåndsnettet iht. Til de vilkår som vil fremgå av konkurransegrunnlaget.
En konsesjonskontrakt er i henhold til konsesjonskontraktforskriften § 1-2 en tjenestekontrakt eller en bygge- og anleggskontrakt der vederlaget består enten utelukkende av retten til å utnytte tjenestene eller bygge- og anleggsarbeidene eller en slik rett sammen med betaling, og der driftsrisikoen er overført fra oppdragsgiveren til leverandøren. Driftsrisikoen knyttet til tjenestene eller bygge- og anleggsarbeidene kan enten gjelde etterspørsels- eller leveringsrisikoen eller begge deler. Driftsrisikoen anses overført når leverandøren under normale driftsforhold ikke er garantert å tjene inn sine investeringer eller få dekket kostnader som påløper i driften.
Anbud id:
519220
  • Sted:
    Vevelstad
  • Registrert:
    Tirsdag 24. April 2018