Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Invitasjon til dialogmøte om smartere transport

Som en del av arbeidet med Smart Transport ønsker Vestfold Fylkeskommune å invitere til en dialogkonferanse om forslag til Nye innovative løsninger for transportsystemet i Vestfold.
møtet vil finner sted 14. Mars klokken 12: 00-15: 00 00 i Fylkeshuset i tønsberg, Svend Foyns gate 9, 3126 tønsberg. Formålet med møtet er å gi muligheten for virksomheter som kan levere nye Innovative løsninger jmf. Smartere Transport Norge å få sine produktideer vurdert jmf. Konkurransen viktigste målsettinger og kriterier.
Bakgrunnen er at Vestfold fylkeskommune sammen med samarbeidspartnere har som hensikt å delta i en nasjonal konkurranse om smartere transport i Norge – se konkurransegrunnlag via linken:
#URL0#;
Dialogen har som hensikt å se på muligheter for samarbeid med private aktører for å planlegge og gjennomføre smartere transportløsninger i Vestfold. Fylkeskommuner kan delta i konkurransen.
Vestfold Fylkeskommune vil stå som oppdragsgiver.
Av hensyn til konkurransen og beskyttelse av Fylkets innretning på sitt bidrag vil deltakerne måtte signere en enkel Taushetserklæring-
Det vil bli vektlagt at virksomheten har kapabiliteter til å gjennomføre Innovative leveranser og løsninger knyttet til samferdselssektoren og har en klar forankring i regionen.
Det blir vektlagt at leverandøren har vist evne og kapabiliteter i å samarbeide med andre aktører i regionen som arbeider med samferdselssektoren.
Det vil bli vektlagt at virksomheten har kapabiliteter til å gjennomføre Innovative leveranser og løsninger knyttet til samferdselssektoren og har en klar forankring i regionen. Det blir vektlagt at leverandøren har vist evne og kapabiliteter i å samarbeide med andre aktører i regionen som arbeider med samferdselssektoren.
Anbud id:
511848
  • Sted:
    Drammen, Horten Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Færder  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 8. Mars 2018

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud