Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Invitasjon til dialogmøter for matanskaffelser


Invitasjon til dialogmøte:
Bergen kommune med samarbeidsparter planlegger utlysning av anbudskonkurranser på kjøp og levering av mat. Dette gjelder produkter som bl. Annet tørrvarer, melkeprodukter, kjøtt, fisk, frukt og grønt til skole, barnehager, sykehjem o. l. i den forbindelse ønsker Bergen kommune innspill fra leverandørene i markedet.
Det vil bli gjennomført individuelle dialogmøter (èn til èn møter) med de leverandører som melder sin interesse. Deltakelse i eventuelt senere konkurranser er ikke på noe vis betinget av at leverandøren deltar på dialogmøte.
Kommunen skal i dialog med leverandørene få belyst og drøftet behovene, samt utfordringer og muligheter tilknyttet de aktuelle anskaffelsene. De sentrale tema for dialogmøtene vil være følgende:
Mulige inndelinger av konkurranser
Utfordringer og muligheter i markedet
Prisreguleringsbestemmelser
Mulige tildelingskriterier
Bruk av kontrakter som reserveres for virksomheter med funksjonshemmede eller vanskeligstilte personer/ Bruk av integrert arbeidskraft
Ytterligere tema kan tilkomme.
Denne veiledningen gjelder kun invitasjon til dialogmøte og vil ikke forkorte tidsfrister for senere kunngjøringer. Kunngjøringen gir ingen konsekvens for eventuelt senere konkurranse. Fullstendig kunngjøring av konkurransen vil komme senere. Det tas forbehold om endringer i fremtidig kunngjort konkurransegrunnlag, sammenlignet med det som fremgår av denne veiledende kunngjøringen.
Dialogmøtene er planlagt avholdt 6-8 mars 2017 i Innkjøp konsern sine lokaler i Fortunen 3, i Bergen. Det settes av 1 time pr. Leverandør/dialogmøte.
Leverandører melder sin interesse ved å benytte Mercell sin kommunikasjonsmodul. Frist for å melde sin interesse er 1. Mars 2017. Ved påmelding oppgis følgende: Firmanavn Navn og roller på leverandørens møtedeltakere Ønskede møtetidspunkter (eks. 6 mars kl. 09. 00-10. 00)
Bekreftelse/informasjon om tidspunkt for den enkelte leverandør vil bli sendt ut innen 2. Mars.
Anbud id:
453903
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Lørdag 25. Februar 2017