Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Invitasjon til en-til-en møte om etablering av energistasjon i Oslo kommune

Oslo kommune v/Klimaetaten ønsker å etablere energistasjoner i Oslo. Formålet er å styrke tilbudet av fornybar energi til transport slik at flere opplever god nok dekning til at de anskaffer lav- og nullutslippsbiler.
Klimaetaten opererer med følgende definisjon av energistasjoner: En energistasjon tilbyr energi til transportformål. Energistasjonen skal inneholde minst ett fornybart drivstoff (ikke medregnet lading eller biodiesel) og kan tilby fossile drivstoff.
i første omgang ønsker kommunen at det etableres en energistasjon på Ryen, primært for komprimert biogass. Vi planlegger å inngå kontrakt med en privat leverandør som kan etablere og drifte energistasjonen.
før det kunngjøres en konkurranse om dette, ønsker vi å invitere til en-til-en-møter med interesserte leverandører for å informere om den forestående konkurransen og for å få en dialog, samt få innspill fra leverandørene på hvordan vi best kan gå frem for å få dekket behovet.
Anbud id:
619092
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 20. November 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud