Advokat, Arkitekt, Bedriftsrådgivning, Prosjektleder, Regnskap i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3521 Siste år
2580 Siste 3 mnd
201 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon til informasjonsmøte om rammeavtale om kvalitetssikring av konseptvalgsutredninger og forprosjekt for statens investeringprosjekter

Registrert Dato: Torsdag 22. November 2018

For å bidra til effektiv ressursbruk skal store statlige investeringsprosjekter følge kravene til utredning og kvalitetssikring i statens prosjektmodell, herunder gjennomgå ekstern kvalitetssikring ved to kontrollpunkter før prosjektet eventuelt legges frem for Stortinget. KS1 er en kvalitetssikring av konseptvalgsutredningen (KVU) og gjennomføres før det tas beslutning om konsept. KS2 er en kvalitetssikring av styringsunderlag og kostnadsanslag for valgt prosjektalternativ som gjennomføres etter fullført forprosjekt.
Private konsulentfirmaer har siden 2000 utført kvalitetssikringen på oppdrag fra ansvarlig fagdepartement for prosjektet og Finansdepartementet iht. rammeavtale om kvalitetssikring av konseptvalg, samt styringsunderlag og kostnadsanslag for valgt prosjektalternativ. Gjeldende rammeavtale utløper 21.09.2019.
Det tas sikte på å gjennomføre en anskaffelsesprosess i løpet av våren 2019 med det formål å inngå en ny rammeavtale som skal tre i kraft når dagens avtale utløper. Finansdepartementet inviterer til et informasjonsmøte der formålet er å orientere markedet om den kommende anskaffelsen.


Referansenummer:  18/1032