Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Invitasjon til konferanse om innovative anskaffelser i Nordland

Det skjer store ting i Nordland fremover! Ny by – Ny flyplass er en av Bodø- og Saltenregionens største og mest spennende utviklingsprosjekter noen gang. Prosjektet vil ha stor betydning for vekst og utvikling i regionen og landsdelen for mange tiår fremover.
Det investeres store beløper i utviklingen av Ny by – ny flyplass og smart Bodø. Denne investeringen er det vilje om at skal benyttes som en motor i utvikling av nye løsninger, produkter og tjenester på flere områder. Prosjektledelsen ønsker å se på mulighetsrommet for å få de mest brukervennlige og fremtidsrettede tjenestene i utviklingen mot at Bodø skal bli verdens smarteste by og når ny flyplass skal står ferdig i 2024. Ny lufthavn i Bodø skal bli et internasjonalt foregangsprosjekt med fremtidsrettet teknologi, innovasjon og forskning.
Innovative anskaffelser er en metode for å kjøpe smartere – gjennom å gå i tidlig dialog med markedet. på konferansen får du høre hvordan du gjennom innovative anskaffelser som strategi kan få næringsvekst og besparelser i din kommune. Videre blir det parallellsesjoner med startprogram i innovative anskaffelser. Én sesjon for ansatte i offentlige og én for bedriftene og leverandørene.
Hensikten med leverandørkonferansen er å informere om videre prosjektprosess, avklare forventinger til markedet og bidra til kompetanseoverføring/mobilisere markedet.
Konferansen er relevant for bedrifter og leverandører som ønsker å selge til det offentlige. Konferansen er relevant for ordførere, rådmenn, kommunalsjefer, virksomhetsledere, innkjøpere, prosjektledere og rådgivere.
Meld deg på her: #URL0#
Konferansen er gratis
Anbud id:
518459
  • Sted:
    Bodø, Narvik Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega, Vevelstad, Herøy (Nordland), Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Grane, Hattfjelldal, Dønna, Nesna, Hemnes, Rana, Lurøy, Træna, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen, Lødingen, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy, Moskenes, Hamarøy, Tjeldsund  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 20. April 2018

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud