Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Invitasjon til leverandørkonferanse: Anskaffelse av ny systemarkitektur for ID-porten

Id-porten er en av de mest brukte fellesløsningen til Digitaliseringsdirektoratet og leverer sikker autentisering til i underkant av 900 offentlige virksomheter. Systemlandskapet rundt id-porten har endret seg mye siden dagens arkitektur ble etablert i 2009. i 2019 ble det derfor gjort en kartlegging av målbilde for systemarkitektur der det overordna formålet er å sikre stabil og robust drift av id-porten fremover og tilrettelegge for økt endringstakt.
i dag utvikles, forvaltes og driftes fellesløsningene i henhold til en tradisjonell systemarkitektur og driftsmodell. Dette innebærer overlevering fra utvikling til forvaltning og drift levert av en ekstern driftsleverandør. Vi planlegger overgangen til en ny mer moderne systemarkitektur som muliggjør bruk av skytjenester og en mer smidig systemutviklingsprosess. Dette vil være mer enn en teknisk endring og vil kreve endring av kompetanse, prosesser og organisasjon for Digdir.
Vi har derfor planlagt å gå til anskaffelse av en driftspartner som kan være en kompetanse- og innovasjonspartner og en skymegler som kan realisere dette sammen med oss
For å få innspill til hvordan anskaffelsen kan gjøres ønsker Digitaliseringsdirektoratet å invitere til en leverandørdag torsdag 30. 01. 20 kl. 12-15 i Digitaliseringsdirektorates lokaler på Grev Wedels plass 9.
påmelding til leverandørdagen skal gjøres via Samarbeidsportalen som Digdir drifter - #URL0#
Frist for påmelding er 29. 01. 20 kl. 12.
Eventuelle spørsmål til oppdragsgiver kan også gjøres via Mercell.
Det er også aktuelt å invitere til møter med den enkelte leverandør på et senere tidspunkt. Dette blir det informert om på leverandørdagen. Dersom det er mange leverandører som er interessert i å ha slike møter vil oppdragsgiver måtte sette et tak på antallet.
Anbud id:
625927
  • Sted:
    Sogndal
  • Registrert:
    Mandag 20. Januar 2020