Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Invitasjon til markedsdialog for kommende anbud Fleksibel transport region 2021

AtB as skal i løpet av sommeren 2020 anbudsutsette flere kontrakter som vil gjelde fleksibel transport (bestillingstransport) i Trøndelagsregionen utenom Stor-Trondheim, med kontraktsoppstart i august 2021.
Vi er nå i ferd med å utarbeide konsepter for den fleksible transporttjenesten på bakgrunn av den politiske behandlingen av anbudsstrategien for Region 2021 i Trøndelag fylkesting, samt dialog med kommunene. Generelt kan man si at utviklingen av konseptet er på et relativt tidlig stadium, og med andre ord må det påregnes store endringer fram mot oppstarten av tilbudet i august 2021.
i den forbindelse ønsker vi å invitere til en-til-en møter med buss- og drosjeoperatørene samt andre aktuelle operatører, for å få innspill til utarbeidelsen av konseptet for fleksibel transport i Trondheimsregionen.
målet med denne markedsdialogen er å få innspill fra aktuelle operatører i en tidlig fase, fordi AtB tror markedet sitter på innsikt og kompetanse som kan være svært nyttig i planleggingen av konseptet videre.
Anbud id:
634331
  • Sted:
    Trondheim, Steinkjer Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 20. Mars 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud