Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Invitasjon til markedsdialog for sterilsentral - automatisering - Nye Aker sykehus

Helse sør-Øst rhf prosjektorganisasjon planlegger en felles sterilsentral for Oslo universitetssykehus hf ved Nye Aker sykehus som skal stå ferdig i 2030. Sterilsentralen vil forsyne Radiumhospitalet, Nye Rikshospitalet og ved Nye Aker sykehus med sterile engangs- og flergangsartikler, samt motta brukt flergangsutstyr til vask og sterilisering fra de samme lokaliteter.
Sterilsentralen ved Nye Aker sykehus vil lokaliseres i ett plan og avsatt arealramme er 1350 kvm.
Produksjonen vil i hovedsak bestå av prosesser som vask av flergangsutstyr, pakking av brikker, sterilisering og pakking av sterilt engangs- og flergangsutstyr i prosedyrevogner. Prosedyrevognene transporteres med lastebil i lukkede transportvogner til de ulike lokasjonene.
Utover utstyr for behandling av sterile flergangsartikler, vil det være behov for lagerkapasitet for fabrikksterile engangsartikler, for enkeltpakkede instrumenter og for ferdigbehandlede brikker. Sterilsentralen vil betjene utstyr til 56 operasjonsstuer.
Markedsdialogens hensikt:
Forutsetningen for en moderne og effektiv sterilsentral er at flest mulig arbeidsprosesser automatiseres og samles i felles arealer. Ergonomi, pasientsikkerhet, arealutnyttelse og tidsbesparelser vil være viktige måleparametere ved planlegging av ny sterilsentral.
Hensikten med markedsdialogen er å få informasjon om muligheter, ideer og løsninger for en sterilsentral med stor grad av robotisering og automatisering av arbeidsprosesser.
Det vil være interessant å få presentert eksisterende løsninger og utvikling på området som kan tas med i det videre arbeidet med å utforme en fremtidsrettet og funksjonell sterilsentral.
Markedsdialogen vil ikke omfatte utstyr for rengjøring, autoklavering og sterilisering.
Anbud id:
762678
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 25. Oktober 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud