Webutvikling i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

353 Siste år
204 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon til markedsdialog - Prosjekt nytt fagsystem

Registrert Dato: Onsdag 19. Februar 2020

Plan og- bygningsetaten (PBE) har behov for et nytt, fremtidsrettet og brukervennlig fagsystem som ivaretar våre saksbehandlings- og styringsbehov. Med fremtidsrettet menes et standardsystem/standardtjeneste med størst mulig forutsetning for å skape verdier og gevinster for etaten, og et leverandørvalg som proaktivt kan støtte vår virksomhetsutvikling, forvaltning av prosesser og systemstøtte. For å realisere dette behovet har Plan- og bygningsetaten etablert «Prosjekt nytt fagsystem i PBE».
Prosjektets målsetting er å anskaffe og implementere et nytt fagsystem som understøtter og fornyer etatens kjerneprosesser innen plan, bygg og eiendom, inkludert administrative prosesser og arkiv. Systemet skal tilby relevant prosesstøtte til saksbehandlere, og sikre involvering og porteføljestyring på tvers av etaten. Formålet med et nytt system er å legge til rette for en enklere hverdag, forbedret oversikt og forbedret styring av tjenesteproduksjonen.
Prosjektet inviterer i første omgang markedsaktører til en dialogkonferanse, der formålet er å gi deltagerne god innsikt i de utfordringene som skal løses og de behovene som skal dekkes. Det vil også bli mulighet for spørsmål og diskusjon. Leverandørene som viser interesse, inviteres deretter til én-til-én møter, med mulighet til å gå dypere inn i de forskjellige problemstillingene.


Referansenummer:  2020

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Webutvikling

Arkiv, Bygg, Eiendom

Halden, Østfold