Elektriker, Entreprenør, Webutvikling i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1025 Siste år
342 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon til prekvalifisering utviklingsprosjekt: smart teknologi for helsesektoren

Registrert Dato: Mandag 07. Januar 2013

Sarpsborg kommune inviterer leverandører til å delta i et pilotprosjekt for utvikling og testing av smart teknologi for omsorgssektoren. Piloten har fokus på forskning og utvikling og er ingen anskaffelse.
Prosjektet er et Interreg IV A prosjekt som omfatter kommuner i Norge og Sverige og går over 3 år frem til august 2014. Dette er det første store pilot- og implementeringsprosjektet i sitt slag i Skandinavia.
I prosjektet vil vi prøve ut og vinne erfaring med løsninger som kan gjøre hverdagen enklere og tryggere for eldre og omsorgstrengende i eget hjem. Utprøvingen skjer i 250 hjem i Fredrikstad, Sarpsborg, Oslo og Gøteborg, hvorav inntil 25 hjem i Sarpsborg kommune.
For nærmere opplysninger om pilotprosjektets formål i Sarpsborg kommune henvises det til vedlagte dokumenter på norsk: VEDLEGG: Prekvalifisering til pilot ? eSenior.pdf
og eSeniors nettsider: *** Linken er fjernet *** />Prosjektet gjennomføres i tett samarbeid med eldre, pårørende, leverandører, samt helse- og omsorgspersonell, og er en unik mulighet for leverandører til å forbedre, videreutvikle og nyutvikle løsninger i samspill med alle involverte parter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Webutvikling

Leverandører, Nettsider

Sarpsborg, Østfold

Avsluttet: Torsdag 31. Januar 2013