Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3989 Siste år
1492 Siste 3 mnd
421 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ishall og flerbrukshall på Gystadmarka, Ullensaker kommune

Registrert Dato: Fredag 14. Oktober 2011

Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid innbyr leverandører til å kvalifisere seg til å delta i konkurransen vedrørende: totalentreprise for ?Ishall og flerbrukshall på Gystadmarka?.
Orientering om prosjektet
Tomten ligger nær Jessheim sentrum. Bygningen er plassert langs fylkesveg 174 på et område regulert til idrettformål ved Gystadmarka skole. Foruten friidrettsarena er det også bygget et stadionanlegg for fotball rett nord for den planlagte bygningen. Bygningen følger veien og fungerer som støyskjerm for idrettsparken og aktivitetstorget som ligger på andre siden. Tre av fasadene er lukkede og enkle, kledde med mørke sandwichelementer. Inn mot idrettsparken og torget er fasaden åpen. En fasade med trekledning og glassfelt bryter opp den mørke bygningsvolumen. Fasadelinjene i tre/glassfasaden har horisontale knekker for å skape en spenning og bevegelse i bygget. Denne speiles i friidrettribunens tak. Glassfasaden henvender seg mot aktivitetsparken og gir kontakt mellom korridorer/fellesareal og parken.
Bygningen inneholder en flerbrukshall med 3 håndballsspilleflater (47x74m), en ishall med nordamerikanske mål (28x58), separate garderobeanlegg for de to hallene og en mellombygning inneholdende tekniske rom. Sentralt plassert i bygningen er fellesareal med vestibyle/vrimleareal, billettkontor og sosiale rom. Herfra er det tilgang til garderobeanleggene og til etasje 2 via trapp og heis. Fra etasje 2 har publikum tilgang til hallenes tribuner. Mellombygget har glassvegger ut mot hallene slik at rommet har kontakt med hallene. Etasje 2 skal brukes til sosialt samvær og publikumsfunksjoner, en kiosk er sentralt plassert mellom hallene.
Deler av areal i etasje 2 skal leveres som ?råbygg? uten bestemt funksjon og innredning.
Bærende elementer (søyler, bjelker og dragere) konstrueres i hovedsak av stål. Stålkonstruksjonen kledes med ferdige veggelementer, type sandwich. Taket er tenkt som kompakt tak med perforerte korrugerte stålplater. Fotavtrykket til bygningen er ca 9775 m2 og gulvareal/BRA er 12 300m2.
Hallene skal utføres i iht. krav TEK 10. Veileder Flerbrukshaller Planlegging, bygging, drift og vedlikehold- Utgitt av kultur og kirkedepartementet ligger til grunn for utformingen av fellesarealer og flerbrukshall. Ishallen skal oppfylle de krav som stilles til ishaller av Norges Ishockeyforbund i tillegg til de prosjektspesifikke krav som vil bli gitt i kravspesifikasjon.
Landskapsarbeidene vil bestå i å opparbeide et enkelt torg med asfaltsdekke og aktivitetsbaner for ballspill og skateboard, sykkelparkering og handikapparkering.
Oppstart kontraktsarbeider: evt. dato 16.04.2012
Ferdigstillelse:
delovertagelse innvendige og utvendige bygningsarbeider: 19.04.2013;
sluttfrist 30.08.2013
Dato for delovertagelse 19.04.2013 og ferdigstillelse 30.08.2013 er dagmulktsbelagt iht. NS 8407
Oppdragsgiver velger ut hvem som skal inviteres blant leverandører som tilfredsstiler kravene for deltakelse i konkurransen. Utvelgelsen skal skje før invitasjon til å levere inn tilbud (konkurransegrunnlagets del 2) sendes ut. Av de kvalifiserte leverandørene velges det ut 5 deltakere som inviteres til å gi tilbud.