Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2313 Siste år
568 Siste 3 mnd
154 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Isolere himling i kjeller

Registrert Dato: Tirsdag 08. November 2011

135m2 10cm isopor, 135m2 10cm rockwool akustikkplate, 8 lysarmatur

Beskrivelse: Bygget er fra 1972. Eksisterende kjeller har etasjeskille mot 1. etg. i 20cm betong, isolert med 10 cm lettbetong. En del av himlingen skal isoleres ytterligere, for å gjøre varmetapet mindre i leilighetene over.

I himlingen er det oppheng for garasjeport, og i to mindre felt er det oppheng for rør. I disse områdene må isolasjonsarbeidet utføres nøyaktig og med flid.

Foreslått løsning: 10 cm isopor og 10 cm Rockwool akustikkplate eller tilsvarende, farge hvit. Limes / stiftes til eksisterende overflate, lettbetong.

4 eksisterende lysarmatur ønskes flyttet. Vi ser for oss at det blir vanskelig å montere disse på isolert himling, så disse kan montertes på vegg. Eventuelt kan forslag til fornuftig løsning diskuteres.

Armaturer er fra 1972, trolig inneholder de PCB. I kjelleren er det totalt ca. 8 lysarmatur. Vi ønsker også pris på utskifting av disse.

Alt avfall fjernes som del av jobben.

Vi er åpne for alternative forslag til isolasjonsløsning. Vedlegg 1 viser form og størrelse på tiltaket, ca. 135m2. Det er lagt ved fotografier som utfyllende informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Avfall, Betong, Garasjeport, Himling, Kjeller, Lettbetong, Lysarmatur, Overflate, Pris, Vegg

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 07. Desember 2011