Kulde & varme, Murer, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

946 Siste år
311 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Isolering av grunnmur over bakkenivå

Registrert Dato: Torsdag 01. September 2011

I Sjøveien 15, 7053 Ranheim, har vi nylig fått drenert og isolert grunnmur under bakkenivå. Vi ønsker nå å få isolert grunnmuren over bakkenivå, og ønsker anbud på det.

Det er ca 20 m der avstanden mellom bakken og panelet er under 50 cm, to kortsider (ca 10 m) der terrrenget skråner fra ca 50 cm til ca 150 cm, og en langside (ca 20m) der det avstanden fra panelet til bakken varierer fra ca 150cm til ca 250cm.

Fordi panelet ikke stikker så langt utenfor grunnmuren må det benyttes isolasjonsplater på kun 50mm. Av arkitekt er vi frarådet å benytte ferdig pussede isolasjonsplater med både estetisk og teknisk begrunnelse. Vi ønsker derfor spesifisert anbud på isolasjonsjobben, inkludert ett og/eller to lags armert puss.

Overgangen mellom isolasjonen under bakken (100mm) og den som settes opp over, må også håndteres og det må gjøres rede for hvordan i anbudet. Det samme gjelder vinduer og dører; anbudet må gjøre rede for hvordan utfordringer knyttet til isolering/innpussing av dem skal løses, og priser spesifiseres. Det er totalt 10 vinduer og to dører i grunnmuren.

For å løse overgangen til panelet må det etableres en dryppnese. Teknisk skissetegning for hvordan den skal konstrueres sendes ut på forespørsel. Vi ønsker også anbud på etablering av dryppnesen, men dette er ikke nødvendig for å kunne levere anbud på isolasjonsjobben. Alle materialkostnader skal oppgis/inkluderes i pristilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Kulde & varme, Murer, Snekker

Arkitekt, Dører, Grunnmur, Isolasjonsplater, Materialkostnader, Priser, Pristilbud, Puss, Skråner, Vinduer

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Lørdag 10. September 2011