Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1623 Siste år
401 Siste 3 mnd
159 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Isolering av ytre vegg på utsiden, montere dører i stue

Registrert Dato: Onsdag 20. Februar 2013

Oppdrag 1:
Venstre vegg på innsiden av garasjen skal isoleres. På andre siden av er det bad, og vannet fryser der når det er ynkelig vinter kulde ute. Vi har de 4-5 isolasjons posene som du ser på bildet som kan brukes der.
Det må lektes ut med 10 cm lekter (tilsvarende isolasjons mengden) med 60 cm avstand (center / center). Da må det bores alle festene til lektene i betongveggen, og skru dem fast. Så skal det legges gips ytterst, og lage verktøy hyller på veggen.

Oppdrag 2:
Vi skal isolere og vind tette undersiden av utvendig vegg. Vennligst se bilde for å forstå oppdrag. Målet er å isolere på utsiden pga kald gulvet på innsiden i vinter.
Så det må fjerne plankene på undersiden, erstatte isolasjonen som ligger der med f.eks. Glava Extrem33 (med lambda verdi på 33, dvs bedre isolasjon for hver cm, eller styrofoam i 2 lag, (5 cm per lag og omvendt på neste for å overlappe skjøtene. )), og være veldig nøye med vind tettingen, og nye plank på undersiden.

Oppdrag 3:
Jeg har også bestilt nye dører. En skyvedør, og to dører med sidefelt. (med karm og dør blad). Dørene passer inn i lys-åpningen så det er ikke behov for å øke rammen, men lister, eventuelt utforminger og festemateriell skal til sikkert. De skal monteres inn i huset foran kjøkken og stue. Vi har ingen dør der idag. Se bildene. Arbeidet skal gjelde A til Å, med lister tilpasning.


NB! Ta ting ut av garasjen, lage plass, sette ting tilbake, og rydde søppel etter seg skal være med.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Dører, Isolasjon, Karm, Kjøkken, Lister, Skyvedør, Søppel, Stue, Vegg, Vinter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 21. Mars 2013