Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Riving, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Stålarbeider, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2087 Siste år
490 Siste 3 mnd
201 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Istad kraftverk, bygge- og anleggsarbeider kraftstasjon og rørgate

Registrert Dato: Mandag 08. Oktober 2012

Istad kraftverk skal oppgraderes med nytt aggregat i eksisterende kraftstasjon, samt ny nedgravd rørgate. Arbeidet skal utføres i 2013, med oppstart på våren, og ferdigstillelse høsten 2013.
Bygge- og anleggsarbeidene er todelt.
1) Bygningsmessige arbeider i kraftstasjon. Ombygging av deler av kraftstasjon for tilpasning til nytt aggregat. Inkluderer riving av eksisterende aggregat/installasjoner, riving av enkelte vegger/dekker/fundamenter. Betongarbeider for nytt aggregat i kraftstasjon, med vegger/dekker/fundamenter, samt fundament utenfor kraftstasjon for nytt innløpsrør.
2) Bygging av ny rørledning til kraftstasjon. Først riving av eksisterende (frittliggende) stålrør. Etablering av rørgrøft for nye rør, legging/montasje av rør (GRP og duktile støpejernsrør), og overfylling / arrondering. Lengde ny nedgravd rørgate er ca 800m, DN1300/1200. 30 m med rør skal legges på fundamenter i tunnel. Utførende foretak for rørgate må ha sentral godkjenning som ansvarlig utførende i tiltaksklasse 2.
Tilbyder kan tilby en eller begge hovedposter. Byggherre vil så avgjøre om det blir en hovedentreprise, alternativt adskilt entreprise for kraftstasjon og arbeid med rørgate.
Leveranse av selve rørene inngår ikke (separat entreprise).