Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

IT -utsetting

Norsk Rikskringkasting as, heretter kalt nrk, har nylig etablert fem «sourcing»-prinsipper hvorav det første prinsippet slår fast at "Alt som ikke er del av NRKs kjernevirksomhet skal bli vurdert for utsetting". i lys av dette planlegger nrk en transformasjon av sin eksisterende leveransemodell for it, en transformasjon som potensielt kan inkludere alle it-tjenester som i dag leveres både internt og eksternt. nrk planlegger å gjennomføre en trinnvis transformasjon, og søker følgelig informasjon fra markedet om hvordan en slik transformasjon burde gjennomføres, samt hvordan nrk best kan samarbeide med en eller flere strategiske partnere.
nrk inviterer til en teknisk markedsdialog (rfi) med mål om å utforske markedet og invitere til dialog med potensielle strategiske samarbeidspartnere. Det overordnede formålet med rfi-prosessen er å motta informasjon fra markedet, sørge for at de best egnede leverandørene leverer innsiktsfulle og kunnskapsrike svar, samt å sikre deres videre interesse for deltakelse i anskaffelsen. Ved å stille åpne, utfordrende og relevante spørsmål vil nrk tilegne seg et solid kunnskapsfundament for å utforme konkurransedokumentene.
nrk ønsker leverandører som kan levere så mange tjenester som mulig, men leverandører som har spesialisert seg på enkelte av de ønskede tjenestene inkludert i omfanget oppfordres også til å delta i rfi- og anskaffelsesprosessen. nrk er åpne for at flere leverandører samarbeider for å levere en større del av omfanget.
Vi ber tilbydere være oppmerksomme på at dette etter planen er den eneste utlysningen av denne anskaffelsen. Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, klikk på lenken nedenfor eller kopier og lim inn lenken i din nettleser. [[#URL0# ]]. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Planen er å utvide denne rfi-en til en rfp i løpet av oktober 2018.
Anbud id:
510078
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 23. Februar 2018
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud