Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

K-187212 – Service og vedlikehold for PA og automatisk talesystem

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

K-187212 – Service og vedlikehold for PA og automatisk talesystem

Avinor as har til hensikt å inngå kontrakt med Caverion Norge as om fortsatt service, drift, vedlikehold og utvikling av pa og automatisk taleanlegg ved Oslo lufthavn.
Kontrakten vil omfatte:
- Feilsøking, feilretting og supportbesøk for å rette feilsituasjoner ved pa-utstyret.
- Servicebesøk, teknisk sjekk, feilsøking, feilretting, nødvendig utskifting av deler og komponenter, samt å utføre reparasjon(er) på systemet.
- Eventuelle modifikasjoner som Leverandøren mener er nødvendige for å opprettholde stabil drift, omfatter også installasjon av nye programversjoner.
- Årlig vedlikeholdsrunde (nattest) for å verifisere anleggsstatus iht myndighetskrav for brannanlegg innebærer visuell og audiell kontroll av alle høyttalere ute- og innendørs.
Nattesten skal gjennomføres etter kl. 23: 00 ved bruk av bakgrunnsmusikk. Kunden kan velge selv å utføre årlig vedlikeholdsrunde uten bistand fra leverandøren.
- Vedlikehold- og reparasjonsrapport etter behov.
Utsyr skal med bakgrunn i denne kontrakten vedlikeholdes for å oppnå oppetidskrav og tilfredsstille myndighetskrav. Leverandør skal på bakgrunn av dette levere tjenester og reservedeler av god kvalitet, som sikrer at alle disse forhold blir ivaretatt.
Caverion Norge as har vært leverandør til Avinor as siden dagens utstyr ble installert i 2010.
Oppdragsgiver vil gjennomføre denne intensjonskunngjøringen for ny kontraktsinngåelse for service og vedlikehold av pa og automatisk taleanlegg. Dette for å sikre at vi ikke forbigår andre aktører i markedet som kan levere dette.
Samlet kontraktsverdi for den kommende 8 års periode er under mnok 6 pr år ekskl. Mva.
Tilbydere som anser seg for å være i stand til å tilby dette bes henvende seg til saksbehandler i Avinor as:
Lisbeth Austad, pr e-post; #E0#.
Mottar ikke oppdragsgiver henvendelser innen 14 dager fra kunngjøringsdato vil oppdragsgiver inngå kontrakt med Caverion Norge as. Kontrakten er planlagt signert 21. 12. 2018.
Anbud id:
562969
  • Sted:
  • Registrert:
    Mandag 7. Januar 2019

Lignende oppdrag i

6 anbud