Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

K0280 EFU-10311 Danckert Krohn Restaurering og ombygging, byggeleder og SHA-KU

I dette oppdraget inngår både byggeledelse og funksjonen sha-koordinator for utførelse (ku). Byggeleder-oppdraget vil starte opp ca september 2020 i forbindelse med ks gjennomgang av konkurransegrunnlaget for entrepriseanskaffelsen. Selve gjennomføringen av restaureringsprosjektet vil ikke komme til utførelse før primo 2021, og med en varighet på ca 1 ½ år.
Prosjektet er planlagt gjennomført i en generalentreprise, og følgelig vil da ikke bl-ytelsen inneha ansvaret for fremdriftsplanleggingen, derfor kan samme person inneha begge oppgavene.
i restaureringsprosjektet Kulturhuset Danckert Krohn inngår det å rette opp nordfløyen for setningsskadene, oppgradere begge fløyene mht. Bedre isolering av ytterveggene, rette opp gulvene, reparere vinduer og ytterdører, utbedre tak og fasader. All eksisterende innredning på plan 2 skal rives og erstattes med ny, samt at all teknisk infrastruktur i bygget skal demonteres og erstattes med nye tidsriktige installasjoner. i tillegg skal det etableres ventilasjon, sprinkleranlegg og ny vanntilførsel. Utomhus skal alle ledningene i grunnen skiftes ut. Skuret skal rives og reetableres i en noe mindre utgave. Overvannshåndteringstiltak skal også gjennomføres på eiendommen.
Anbud id:
642936
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 8. Mai 2020