Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

473 Siste år
168 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

K103 Molde vgs byggeleder/byggherreombud for byggetrinn 2

Registrert Dato: Tirsdag 18. Desember 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til anbudskonkurranse på utførelse av følgende tjenester i forbindelse med K103 Molde videregående skole byggetrinn 2:  Byggeleder/byggherreombud
Anbudskonkurransen gjelder rolle som byggeleder/byggherreombud for planleggings- og gjennomføringsfase for prosjektet i totalentreprise. Ytelsene vil omfatte oppgaver for å ivareta byggherres interesser ved gjennomføringen av prosjektet slik at totalentreprenør utfører arbeidene i henhold til kontrakten når det gjelder fremdrift, økonomi og kvalitet.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Byggherreombuds oppgave skal være å ivareta byggherres interesser ved gjennomføringen av prosjektet slik at grunnentreprenør og totalentreprenøren utfører arbeidene i henhold til kontrakt mht fremdrift, økonomi og kvalitet. Koordinering mellom byggherre v/prosjektleder og grunnentreprenør/totalentreprenør skjer gjennom byggherreombudet. Byggherreombud rapporterer til prosjektleder.
Byggeledelse under grunnentreprisen:
Byggeleders oppgaver er å føre tilsyn og kontroll med ytelsene fra entreprenøren i produksjonsfasen.
Hovedoppgaven til byggeleder vil være å påse at byggearbeidene, materialene og dokumentasjonen blir utført i henhold til entreprenørkontraktens spesifikasjoner. Øvrige oppgaver vil være ansvar for avholdelse, ledelse og referat fra byggemøter, attestasjon på time-/materiallister og fakturaer, arrangere og delta i befaringer (kontroll, ferdigstillelse, overtagelse, reklamasjon, osv.) og føre protokoll fra disse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere