Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

420 Siste år
112 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

K104 Romsdal vgs - programmeringsarkitekt

Registrert Dato: Torsdag 16. Februar 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune skal rive og bygge nye lokaler for store deler av Romsdal videregående skole.  
I forbindelse med programmeringen av de to første byggestegene er det behov for å engasjere programmeringsarkitekt.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
 
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
 
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
 
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
 
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
 
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** /> 
Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Leverandøren påtar seg ved denne kontrakten oppgaven som programmeringsarkitekt for programmering av BT2, BT3 og BT4 ved Romsdal vgs. Dette vil omfatte planlegging, deltakelse og oppfølging av brukergruppene ved Romsdal vgs. Leverandøren er ansvarlig for å utarbeide funksjonsprogram, byggpåvirkende utstyrslister og romfunksjonskrav som del av byggeprogrammet. Byggherre vil selv stå for prosjekteringsanvisningene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Byggherre, Elektronisk, Fører, Heller, Planlegging, Programmering, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Onsdag 09. Mai 2012