Entreprenør, Gulv, Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

659 Siste år
232 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

K240 prefabrikerte operasjonsstuevegger sshf oppgrad av anestesi og operasjonsavd ssk

Registrert Dato: Mandag 27. Juni 2011

Byggetrinn 1 er gjennomført og består av nytt dagkirurgisk bygg inne i en lysgård i det somatiske sykehuset, sammen med tekniske rom og hovedventilasjonsrom for operasjonsområdet. Det byggetrinnet som nå skal utføres består av tre hovedfaser og et par mellomfaser hvor vi hele tiden har 4 operasjonsrom ute av drift om gangen, mens resten av virksomheten er i full drift. Dette stiller store krav til entreprenørorganisasjonen. Byggetrinnet består av i alt 12 operasjonsrom og et operasjonsrom for smittede pasienter(nytt) med tilhørende servicerom, lager, heiser til sterilsentral, personalrom og lignende. Operasjonsområdet skal enten ombygges eller oppgraderes bygningsteknisk og teknisk slik at avdelingen når vi er ferdig er en moderne operasjonsavdeling. Entrepriseform er i utgangspunktet delte entrepriser, men det kan bli aktuelt å tiltransportere til en av entreprisene slik at vi får typisk hovedentreprise eller generalentreprise. Stilling til dette tas når tilbudene er kommet inn. Det kan også bli aktuelt å gjennomføre byggearbeidene som to skiftsordning slik at tiden operasjonsavdelingen har 4 rom ute av drift blir så kort som mulig. Operasjonsavdelingen har teknisk mellometasje over og under avdelingen, noe som forenkler gjennomføringen en del.
Denne entreprise omfatter 9 operasjonsstuer med prefabrikerte systemvegger med tilhørende dører/skyvedører,fast installasjon i veggene, himling og gulvbelegg. Utførelsen varierer fra helt nye stuer til innvendig oppgradering av gamle eksisterende stuer hvor en ombygger noe.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Gulv, Snekker

Bygg, Bygningsteknisk, Drift, Entrepriser, Generalentreprise, Gulvbelegg, Himling, Installasjon, Oppgradering, Systemvegger

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Torsdag 11. August 2011