Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

435 Siste år
117 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

K351 Haram vgs prosjekteringsgruppe for Btr 1

Registrert Dato: Torsdag 23. Mai 2013

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til anbudskonkurranse på utførelse av følgende tjenester i forbindelse med K351 Haram vidaregåande skule, byggetrinn 1:
· Prosjekteringsgruppe
Anbudskonkurransen gjelder rådgiving og prosjektering- alle disipliner- for prosjektet frem til tilbudskonkurranse for totalentreprise igangsettes. Ytelsene vil omfatte:
Utviklingsfase med:
- Skisseprosjekt/ alternativvurderinger
- Forprosjekt
og opsjon for
- Utviklingsfase, detaljprosjektering, funksjonsrettet prosjektering for totalentreprise
- Prosesser relatert til ferdigstilling av konkurransegrunnlag for totalentreprisekonkurranse.
Oppdrag vil ikke omfatte ytelser i prosjektet for Møre og Romsdal fylkeskommune etter at totalentreprisekonkurranse er igangsatt. Prosjekteringsgruppe kan ikke inngå avtale med mulig totalentreprenør før kontrakt med Møre og Romsdal fylkeskommune er terminert.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet. Det nye tilbudet må tilfredstille samtlige formalkrav.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Prosjekteringsoppdraget skal omfatte komplett rådgivning og prosjektering for prosjektet- inkludert utendørsanlegg- med alle disipliner som er nødvendig for å sikre gjennomgående god faglighet i rådgivning og prosjektering, inkludert prosjekteringsgruppeledelse frem til tilbudskonkurranse for totalentreprise igangsettes.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere