Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

630 Siste år
209 Siste 3 mnd
50 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

K500 installasjon tele data anlegg ved prosj oppgradering av anestesi og operasjonsavd ssk trinn 2

Registrert Dato: Mandag 27. Juni 2011

Denne konkurransen gjelder tele svakstrømanlegget til følgende anskaffelse:
Byggetrinn 1 er gjennomført og består av nytt dagkirurgisk bygg inne i en lysgård i det somatiske sykehuset, sammen med tekniske rom og hovedventilasjonsrom for operasjonsområdet. Det byggetrinnet som nå skal utføres består av tre hovedfaser og et par mellomfaser hvor vi hele tiden har 4 operasjonsrom ute av drift om gangen, mens resten av virksomheten er i full drift
Byggetrinn 1 har el-installasjoner som er forberedt for bruk/ sammenkobling med de neste byggetrinnene. Dette stiller store krav til entreprenørorganisasjonen. De neste byggetrinnene består av i alt 12 operasjonsrom og et operasjonsrom for smittede pasienter(nytt) med tilhørende servicerom, lager, heiser til sterilsentral, personalrom og lignende. Operasjonsområdet skal enten ombygges eller oppgraderes bygningsteknisk og teknisk slik at avdelingen når vi er ferdig er en moderne operasjonsavdeling.
El-installasjonene omfatter også gruppe 2 rom med tilhørende støtterom. Hovedføringsveier legges primært i tekniske mellometasjer under og over operasjonsetasjen. El-installasjonene skal utføres slik at de er forberedt for de neste byggetrinnene slik at el-installasjoner ikke skal inn i ferdigstilte arealer fra foregående byggetrinn. I byggetrinn 1 er det etablert nødkraft (UPS?er) for medisinske trafoer i dagkirurgisk gruppe 2 rom og som også skal dekke gruppe 2 rommene samt lys i operasjonsavdelingen. For øvrige anlegg som skal tilknyttes nødkraft skal disse tilkobles en egen nødkraftfordeling. Operasjonssøyler og ?lamper er egen entreprise, men el-kraft og data skal føres frem til takpunkter for tilkobling.
NEK 400:2010 skal benyttes med unntak av deler i siste byggetrinn hvor det kun skal utføres små suppleringer med uttak for stikk og data.
Entrepriseform er i utgangspunktet delte entrepriser, men det kan bli aktuelt å tiltransportere til en av entreprisene slik at vi får typisk hovedentreprise eller generalentreprise. Stilling til dette tas når tilbudene er kommet inn. Det kan også bli aktuelt å gjennomføre byggearbeidene som to skiftsordning slik at tiden operasjonsavdelingen har 4 rom ute av drift blir så kort som mulig. Operasjonsavdelingen har teknisk mellometasje over og under avdelingen, noe som forenkler gjennomføringen en del.
Tele svakstrømanlegget består av brann, adgangskontroll, sykesignal, radio/TV, IKT anlegg/ teleanlegg MTU, hjertestansalarm, kabelanlegg SD anlegg og ur anlegg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere