Entreprenør i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

289 Siste år
90 Siste 3 mnd
36 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

K624 installasjon av løftebord ved prosj oppgradering av anestesi og operasjonsavd ssk trinn 2

Registrert Dato: Mandag 27. Juni 2011

Denne konkurransen gjelder levering og montering av heisanlegg til følgende anskaffelse:
Byggetrinn 1 er gjennomført og består av nytt dagkirurgisk bygg inne i en lysgård i det somatiske sykehuset, sammen med tekniske rom og hovedventilasjonsrom for operasjonsområdet. Det byggetrinnet som nå skal utføres består av tre hovedfaser og et par mellomfaser hvor vi hele tiden har 4 operasjonsrom ute av drift om gangen, mens resten av virksomheten er i full drift
Byggetrinn 1 har el-installasjoner som er forberedt for bruk/ sammenkobling med de neste byggetrinnene. Dette stiller store krav til entreprenørorganisasjonen. De neste byggetrinnene består av i alt 12 operasjonsrom og et operasjonsrom for smittede pasienter(nytt) med tilhørende servicerom, lager, heiser til sterilsentral, personalrom og lignende. Operasjonsområdet skal enten ombygges eller oppgraderes bygningsteknisk og teknisk slik at avdelingen når vi er ferdig er en moderne operasjonsavdeling.
Denne entreprise omfatter opsjon for 2 stk løftebord for transport av sterilvogner og person mellom sterilsentral i 3. etg og operasjonsavdelingen i 2.etg. Løftebordene skal ha 2 stopp og muligheter for inn/ utgang i begge kortsider. Det må tas hensyn til at det er gangarealer under heissjakten.
Da løftebordene ligger i hvert sitt byggetrinn, skal de leveres på forskjellige tidspunkter avhengig av innløsningen av opsjonene.
Entrepriseform er i utgangspunktet delte entrepriser, men det kan bli aktuelt å tiltransportere til en av entreprisene slik at vi får typisk hovedentreprise eller generalentreprise. Stilling til dette tas når tilbudene er kommet inn. Det kan også bli aktuelt å gjennomføre byggearbeidene som to skiftsordning slik at tiden operasjonsavdelingen har 4 rom ute av drift blir så kort som mulig. Operasjonsavdelingen har teknisk mellometasje over og under avdelingen, noe som forenkler gjennomføringen en del.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør

Anskaffelse, Bygg, Bygningsteknisk, Drift, Entrepriser, Generalentreprise, Montering, Transport

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Torsdag 11. August 2011