Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

K903.01 Pasientovervåking

Omsorgsbygg har startet prosjekteringen av pasientmonitorer til Helseetaten til Oslo storbylegevakt. i den forbindelse ønsker brukerne og prosjekterende informasjon fra markedet om mulige løsninger som kan tilbys samt at en også ønsker å formidle behov fra prosjektet til markedet.
Oslo storbylegevakt skal erstatte eksisterende legevakt i Storgata 40 og bygget skal oppføres på egen tomt ved Aker helsearena, nær det kommende Aker lokalsykehus. Den nye legevakten får en grunnflate på ca. 5 200 m2 med to fløyer på henholdsvis 5 og 3 etasjer med felles 1. Og 2. Etasje og underetasje. Totalt bruttoareal er ca. 26 700 m2. Leietakere i bygget er Helseetaten (allmennlegevakt) og Oslo Universitetssykehus hf (skadelegevakt). Anskaffelsen av pasientmonitorer vil bli todelt der ous vil anskaffe sitt omfang selv.
Vi setter av torsdag uke 7 og torsdag uke 8 til dette (avhengig av antall interessenter). Det settes av 45 minutter til presentasjon og 15 minutter til spørmål/oppsummering. Presentasjonen vil foregå på teams og innkalling med eksakt tidspunkt vil bli sendt ut etter påmelding.
Agenda
- Kort presentasjon av firma (5min)
- Presentasjon av monitorer iht vårt behov
- Alarmvarsling på mobil enhet – kompatible løsninger
- Integrasjon er mot epj / andre fagsystemer
- evt
Anbud id:
697046
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 4. Februar 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud