Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

K933 Nettverksutstyr - En-til-en møter med leverandører

Statsbygg har startet forberedelse til anskaffelse av nettverksutstyr til datanettet i Campus Ås. før kunngjøring av konkurranse er det ønskelig å gjennomføre «en-til-en» møter med aktuelle tilbydere. Hensikten med «en-til-en» møtene er å forberede leverandørmarkedet på den kommende anskaffelsen samtidig som Statsbygg ønsker mer informasjon om løsninger som finnes i markedet.
Statsbygg skal anskaffe kjerneswitcher, kantswitcher og trådløst nettverksutstyr med tilhørende overvåking, administrasjon og automatisering for det administrative nettverket.
Det administrative datanettet skal betjene kontorområder, av-utstyr, medisinskteknisk- og annet utstyr. Gitt en veldig varierende klient- og endepunktsmasse er det viktig med et programvaredefinert nettverk som både er fleksibelt i form av kapasitet, utvidelse og endringer.
Tilsvarende utstyr til teknisk datanettnettverk for byggnær ikt er anskaffet i andre konkurranser.
Oppdragsgiver ønsker en presentasjon av hvilke løsninger leverandørene har ift driftsstabilitet, produktområder leverandørene kan dekke, tekniske løsninger, innspill til problemstillinger fremsatt av oppdragsgiver og svar på spørsmål til den presenterte løsning.
Problemstillinger som ønskes adressert:
• Kablet og trådløs aksess anses begge som primærbærere; Det er nødvendig med felles grensesnitt for administrasjon, overvåking, feilsøking, identifisering og automatisering av aksess. Herunder gjelder også tilgangskontroll, segmentering og definisjon av grensesnitt mot eksisterende nettverksinfrastruktur.
• Klientmassen er ikke homogen; Det må tas høyde for endepunkt som både er administrert og støtter de nyeste protokoller til endepunkt som ikke lar seg administrere og kun har implementert Ethernet med tcp/ip.
• Fleksibilitet og kapasitet; Hvordan kan utbytte og utvidelser av nettverksnoder provisjoneres? Hvordan kan man enkelt utvide kapasitet mellom nettverksnoder og påse at ingen forbindelser står inaktive samtidig som det ikke oppstår problemer som f. Eks en (osi) Lag2 loop.
Campus Ås er en samlokalisering av Norges miljø og biovitenskapelige universitet(nmbu) og Veterinærinstituttet(vi). Nybygget har et bruttoareal på 63 100 m2, hvorav 48 300 m2 er avsatt nmbu og resterende til vi. Bygget skal ligge i Ås kommune og er planlagt ferdigstilt sommeren 2020.
Det må fra oppdragsgivers side understrekes følgende:
• Denne kunngjøring gir ingen konsekvenser for senere konkurranse.
• Det er ønskelig med en presentasjon pr produsent/teknologi.
• Denne veiledning gjelder kun «invitasjon til en-til-en møte» og vil ikke forkorte frister for senere kunngjøringer. Fullstendig kunngjøring vil komme senere.
• Deltakelse i evt senere konkurranse er ikke på noe vis betinget av at leverandøren «besvarer høringen» eller «deltar på møtet»
• All informasjon fremlagt i møtet er underlagt offentleglova og forvaltningsloven. Dette for å sikre godt vern for leverandørens ideer, forslag og forretningshemmeligheter.
Anbud id:
509213
  • Sted:
    Ås
  • Registrert:
    Lørdag 17. Februar 2018