Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Stålarbeider, Utleie i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Kabelhåndteringssystem

Konkurransen gjelder leveranse av et mobilt kabelhåndteringssystem som skal sikre en hurtig, sikker og enkel levering av kablene om bord i cruiseskip. Kabelhåndteringssystem er planlagt bygget slik at kablene kobles til et av de tre tilkoblingsskapene som er planlagt på kaiene. Disse skapene skal inneholde plugger for hurtig tilkobling av kabel, samt jordingskniv. Disse tre skapene vil være opsjoner i denne kontrakten.
Kabelhåndteringssystemet må kunne betjenes av ikke flere enn to personer, og må kunne bevege seg langs kaien fossilfritt. Det er ønskelig at kabelhåndteringssystemet, når det leverer strøm, ikke har et større fotavtrykk og større vekt enn nødvendig.
Leverandører som ønsker å melde sin interesse gjør det elektronisk iht informasjon i punkt i. 3.
Det skal elektronisk sendes firmaattest, samt kontaktinformasjon for mottaker av konkurransegrunnlaget (Navn, tittel, telefonnummer, epost-adresse). Besvarelse anses som bekreftelse på at vi kan lagre kontaktinformasjon for dette formålet.
når frist for å melde interesse er utgått, vil tilbyder motta invitasjon til den videre konkurransen, herunder motta konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
677648
  • Sted:
    Ålesund, Haram
  • Registrert:
    Torsdag 22. Oktober 2020

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud