Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Kafèdriver Nedre Eiker bibliotek

Nedre Eiker kommune skal gjennomføre en konkurranse om tjenestekonsesjon for kafédrift i bibliotekets lokaler i Klopptjernsgata 4, 3050 Mjøndalen
Biblioteket i Nedre Eiker er plassert sentralt Mjøndalen sentrum parallelt med hovedgata, mellom Coop Extra og jernbanestasjonen. Omgivelsene til biblioteket er trafikkert med mange fotgjengere. Det er særlig knytta til kollektivknutepunktet med både bussruter og tog som krysser med hverandre. Inngangspartiet til biblioteket ligger naturlig i gangmønsteret til fotgjengere som beveger seg fra stasjonsområdet mot nordre del av sentrum.
Biblioteket i Mjøndalen opplever vekst i antall besøkende. De siste årene har det også blitt gjennomført flere utviklingstiltak på biblioteket, blant annet har det blitt bygget permanent scene for arrangementer, det er laget leseamfi for barn og unge og det åpner et Maker Space - en arena for samskapning i høst. Desember 2018 fikk biblioteket ny avdeling for små barn. 0-6 år.
Vi ser økning i besøket av gruppen småbarnsforeldre.
For høsten 2019 er det planlagt om lag 23 kveldsarrangementer for voksne, 8 barneforestillinger, i tillegg til arrangementer på dagtid. på disse arrangementene er det opparbeidet en forventning om at man blir tilbudt servering.
Biblioteket har to møterom. Disse er lånt ut flere ganger i uka til lag og foreninger. Biblioteket hadde fra 1. Januar 2019 til 20. August 52. 500 besøk.
Anbud id:
607526
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Torsdag 12. September 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud