Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Kantinedrift

Kantinen skal være en sosial møteplass og gi tilbud om fornuftig og sunn ernæring for alle brukere. Kantinen skal også levere møtemat, og tilby lunsj til eksterne kursdeltakere.
Kantinen vil fra 2019 daglig benyttes av mellom 55 og 60 egne ansatte som har sitt arbeidssted i administrasjonsbygget samt i driften av renseanlegget. Enkelte av disse har med egen matpakke. i tillegg gjennomføres det daglig ulike typer møter både interne og med eksterne, og det holdes eksterne kurs i bygget i regi av Norsk Vann, med 15-18 deltakere 12-14 uker totalt i året.
Leverandør vil være ansvarlig for å ivareta alle myndighetskrav knyttet til driften av kantinen, og da særskilt ivaretakelse av matsikkerheten. Leverandøren må registrere virksomheten hos Mattilsynet.
Oppdragsgiver er opptatt av matsikkerhet, og de hygieniske forholdene rundt driften. Leverandøren skal ha et dokumentert og fungerende internkontrollsystem (ik Mat) for å ivareta dette.
Det er viktig for oppdragsgiver at kantinen bemannes fast av personale som har tidligere erfaring med tilsvarende oppdrag. Personlig egnethet og serviceinnstilling i forhold til både tilbereding og håndtering av mat, og også kundebehandling er viktig for Oppdragsgiver.
Kantinen skal være åpen, for servering, mellom 10: 30-12: 30 alle hverdager med unntak av romjul og påskeuken. Det er også ønskelig med full drift i sommerferien. Se forøvrig vedlagt kravspesifikasjon på vareområdet.
Anbud id:
561383
  • Sted:
    Stange
  • Registrert:
    Onsdag 19. Desember 2018
Er du interessert i dette oppdraget?