Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Karbonfangst og - lagringsprosjektet på anlegget i Brevik - Kontrakt C1a

For Civil-arbeidene forbundet med realiseringen av fangstanlegget er det planlagt en rekke kontrakter, hvor kontrakt C0 er den første. C0 starter allerede i august 2020, mens denne kontrakten, C1. a, vil ha en planlagt oppstart i januar 2021 og det vil være riveaktivitet frem til juni 2022.
Rivingen skal frigjøre nødvendig areal for byggingen av CO2-fangstanlegget og foregår i parallell med andre kontrakter. De andre kontraktene har etterfølgende aktiviteter som går på gjenoppbygging/ombygging etc. Etter riving. Norcem har også en 3-ukers planlagt vedlikeholdsstopp hver vinter. En del av arbeidene vil ha avhengigheter mot denne -koordinering blir derfor svært viktig. Det er også en rekke avhengigheter mot parallelle kontrakter - fremdrift og koordinering blir derfor svært viktig.
i rivearbeidene inngår demontering og fjerning av spesifikt mekanisk utstyr, rør og kabler. Frakobling av alt slikt utstyr utføres av Norcem før oppstart rivearbeider. Fjerning og deponering vil være entreprenørens ansvar.
i tillegg til rivearbeidene vil det ligge en del midlertidig sikring, terrengopparbeiding, samt montasje av enkelte rekkverk og støtte-/utvekslingsstål.
Se teknisk beskrivelse for ytterligere informasjon.
Anbud id:
662906
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Onsdag 12. August 2020

Lignende oppdrag i Vestfold

3 anbud