Arkitekt, Prosjektleder, Taksering i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

756 Siste år
600 Siste 3 mnd
75 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kartlegging av kalksjøer i finnmark

Registrert Dato: Tirsdag 19. April 2011

Innhenting av tilbud ? kartlegging av kalksjøer i Finnmark
Fylkesmannen i Finnmark ønsker tilbud på oppdraget med å gjennomføre kartlegging av kalksjøer i Finnmark, som er foreslått som utvalgt naturtype etter naturmangfoldlovens § 52.
Oppdragsbeskrivelse:
Oppdraget innebærer å kartlegge naturtypen kalksjøer i Finnmark. Fylkesmannen har laget ei liste over hvilke sjøer som skal kartlegges (inkl. kart), samt ei liste over sjøer som bør kartlegges (se vedlegg.) Disse lokalitetene har man lite informasjon om, og det trengs grundig forarbeid for å identifisere disse. Kartlegging av naturtypelokalitetene skal gjøres ved undersøkelser i felt. Oppdraget innebærer kartlegging av alle skal-lokalitetene, samt så mange som mulig av bør-lokalitetene. Hvor mange av bør-lokalitetene man kan få kartlagt innenfor oppgitte kostnadsramme må oppgis i tilbudet. Dersom man vet om andre verdifulle kalksjøer som ikke er oppgitt på bør-lista kan man også levere tilbud på kartlegging av disse.
Etter tildeling skal det inngås kontrakt om oppdraget mellom partene.
Feltarbeid og metode
Kartleggingen skal skje i tråd med DN-håndbok 13 2.utg. 2007 ?Kartlegging av naturtyper - verdisetting av biologisk mangfold? og i henhold til ?Handlingsplan for kalksjøer - Veileder for inventering av kalksjøer?, som er utarbeidet av Fylkesmannen i Oppland. Kartleggingsveilederen og feltskjema for kalksjøer kan hentes på handlingsplanens nettside under menypunktet kartlegging
*** Linken er fjernet ***

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift