Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kartlegging av naturtyper etter NiN 2.0 i 2018 - Med delkontrakter

Kartleggingen skal foregå innenfor enheter (500x500 m ruter) fra SSBs rutenett for Norge som er valgt ut på forhånd og utlyst som kartleggingspakker.
Utvalget av ruter for kartlegging vil ha hovedvekt på områder hvor en forventer å finne verdifull natur og dernest vekt på pressområder. Aktuelt areal er utenom verneområder, med unntak av noen små områder som ligger innenfor avgrensninga av kartleggingspakkene. Naturtyper i ferskvann, marine dypvannsområder, marine gruntvannsområder og høgarktiske terrestriske områder inngår ikke i oppdraget.
Utvalget av naturtyper inkluderer rødlista for naturtyper fra 2011, utvalgte naturtyper og andre naturtyper av nasjonal forvaltningsinteresse.
Pressområder er områder med stort utbyggingspress, samt for skogsdrift og intensivering av jordbruk. Også områder som er påvirket av endring i arealbruk og klimaendringer kan gis ekstra vekt.
Kartleggingsinstruks, antall deloppdrag, lokalisering og omfang vil først være klart ved utsendelse av konkurransedokumenter i februar 2018. De ulike oppdragene vil kunne fordeles på flere oppdragstakere. Total kontraktsverdi inkluderer alle deloppdrag. Det vil bli stilt kvalifikasjonskrav til kartleggingserfaring med NiN-systemet.
Anbud id:
498556
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 27. November 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud