Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

482 Siste år
143 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Killingdalprosjektet, trondheim - byggeledelse

Registrert Dato: Torsdag 28. Januar 2010

Bakgrunn
Det er utarbeidet en tiltaksplan for opprydding i forurenset grunn, riving av bygningsmassen og sikring av Killingdalområdet nord for Ilsvika i Trondheim. Hovedmålene med tiltaksplanen er å stoppe utlekking av forurensning til sjøen og å sikre at opphold på arealene ikke medfører helserisiko. Trondheim kommune ved Stabsenhet for byutvikling, Jernbaneverket og ROM Eiendom AS, planlegger å gjennomføre tiltaksplanen med oppstart over påske 2010.
Killingdalprosjektet omfatter både gjennomføring av tiltaksplan for Killingdlområdet med opprydding i forurenset grunn, riving av bygninger og kai og istandsetting og tilrettelegging av arealet som friområde. I tillegg skal det bygges gang- og sykkelsti fra Ila til Fagervika.
Entreprisearbeider og miljøteknisk oppfølging av prosjektet er utlyst i egne anbudskonkurranser. Estimert verdi for entreprisearbeidene er kr 25 ? 35.000.000,-. Hoveddelen av entreprisearbeidene skal gjennomføres i perioden april 2010 ? oktober 2010. Det er behov for en erfaren BYGGELEDER for dette prosjektet.
Denne tilbudsforespørselen gjelder byggeledelse samt HMS koordinator for Killingdalprosjekte
Ytterligere bakgrunnsinformasjon om Killingdalprosjektet og anbudsgrunnlag for anbudskonkurransen ?Killingdalprosjektet ? Trondheim. Byggeledelse?, finnes på *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudsgrunnlag, Byggeledelse, Byggeleder, Bygninger, Eiendom, Koordinator, Opprydding, Riving, Sikring, Sykkelsti

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Torsdag 18. Februar 2010