Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Killingdalprosjektet, trondheim - byggeledelse

Bakgrunn
Det er utarbeidet en tiltaksplan for opprydding i forurenset grunn, riving av bygningsmassen og sikring av Killingdalområdet nord for Ilsvika i Trondheim. Hovedmålene med tiltaksplanen er å stoppe utlekking av forurensning til sjøen og å sikre at opphold på arealene ikke medfører helserisiko. Trondheim kommune ved Stabsenhet for byutvikling, Jernbaneverket og rom Eiendom as, planlegger å gjennomføre tiltaksplanen med oppstart over påske 2010.
Killingdalprosjektet omfatter både gjennomføring av tiltaksplan for Killingdlområdet med opprydding i forurenset grunn, riving av bygninger og kai og istandsetting og tilrettelegging av arealet som friområde. i tillegg skal det bygges gang- og sykkelsti fra Ila til Fagervika.
Entreprisearbeider og miljøteknisk oppfølging av prosjektet er utlyst i egne anbudskonkurranser. Estimert verdi for entreprisearbeidene er kr 25? 35. 000. 000, -. Hoveddelen av entreprisearbeidene skal gjennomføres i perioden april 2010? Oktober 2010. Det er behov for en erfaren byggeleder for dette prosjektet.
Denne tilbudsforespørselen gjelder byggeledelse samt hms koordinator for Killingdalprosjekte
Ytterligere bakgrunnsinformasjon om Killingdalprosjektet og anbudsgrunnlag for anbudskonkurransen? Killingdalprosjektet? Trondheim. Byggeledelse, finnes på #URL0#
Anbud id:
79133
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Torsdag 28. Januar 2010

Lignende oppdrag i Trøndelag

3 anbud