Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker, Utleie, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Kirkesenteret i Mandal

Mandal menighetsråd har kjøpt eksisterende bygg i Store Elvegate 33 (lokalisert i gågata i Mandal) og deler av Store Elvegate 35 (gamle Mandal Kino) av Sparebanken sør. Nr. 33 har tidligere vært brukt som kontorlokale i 2. Etasje og næringsvirksomhet i 1. Etasje. Lokalene i 1. Og 2. Etasje er rensket for all innredning og består av betongkonstruksjon bygd i 1970.. Bygget er tett. Vinduer, utvendige dører og overlys på flatt tak er intakt.
Planen er å benytte 1. Etasje i nr. 33 til kafé/vrimlehall, møterom, kjøkken og adkomst til 2. Etasje med ny trapp og løfteplattform som ytterligere fremtidig adkomst til «gamle kinolokalet». 2. Etasje skal innredes og disponeres til kontorer for kirkelige ansatte. Mellom de to byggene (på 2. Etasjes nivå) er det et ryddet uteareal med støpt gulv. Det er ønske om å bygge inne dette arealet med glasstak til forsamlingslokale for helårsbruk. Den nye delen er foreløpig kalt «Klosterhagen».
Utførelsen lyses ut som en totalentreprise
Anbud id:
520007
  • Sted:
    Lindesnes
  • Registrert:
    Fredag 27. April 2018

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud