Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Kjøkkeninnredning nytt kantinekjøkken elverum videregående skole

Elverum videregående skole har ca 900 elever og ligger i gangavstand til Elverum sentrum. Skolen sto ferdig i 1974, og bygningsmassen har etter dette gjennomgått bare små endringer og tilpasninger til skolens endrete behov. Dette tilsier at det er store rehabiliterings- og ombyggingsbehov for bygget, som er på ca 17 000 m2.
i 2010 skal Hedmark fylkeskommune etablere nytt kantinekjøkken på skolen.
Skolens eksisterende kjøkken er i tilknytning til kantina. Nytt kantinekjøkken etableres i nærliggende klasserom. Dette medfører at arealet for eksist. Kantinekjøkken skal rehabiliteres, og eksisterende inventar og utstyr skal demonteres og fjernes. Det skal etableres ny inngang for varelevering til kjøkkenet.
Nytt kantinekjøkken
Denne anskaffelsen gjelder kjøkkeninnredning nytt kantinekjøkken
Prosjektet forøvrig skal gjennomføres som en generalentreprise, som omhandler komplette arbeider og leveranse for å etablere nytt kantinekjøkken, med unntak av selve storkjøkkeninnredningen, dvs denne anskaffelsen.
Det vil, med unntak av sommerferien, være full drift ved skolen i byggeperioden.
Anbud id:
85527
  • Sted:
    Kongsvinger, Hamar Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 18. Mars 2010

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud