Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kjøp av fast samband for basestasjoner i Norge

Dagens løsning for datanettverket er basert på et lukket vpn nettverk primært levert over adsl. Hovedtyngden av disse datasamband opererer med en sendehastighet (fra pgs til kontrollsenter) på 1000 Kbps. Datasamband fra stasjoner hvor adsl ikke er tilgjengelig kan det vurderes mobilt datasamband 3G/4G. Men det er et mål om å få flest mulig stasjoner over på adsl (fysiske linjer). pgs stasjonene leverer data i nær sanntid (1 sekunds intervaller) med et faktisk båndbreddebehov i dag på minimum 256 Kbps. Det legges vekt på linjestabilitet (via fysiske linjer) for å minske brudd i data- /måleserier. Forsinkelsen i dagens løsning ligger i snitt på 60 millisekunder. Enkel administrasjon (over stasjonsnettverk) forekommer sporadisk og krever liten kapasitet.
Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. Juni 2016 (loa) og forskrift omoffentlige anskaffelser (foa) for 2016-08-12-974. Del i og del iii. Kontraktstildeling vil bli foretatt etterprosedyren begrenset anbudskonkurranse jfr. foa § 13-1(1).
Denne konkurransen innledes med en kvalifiseringsfase. Bare de tilbyderne som oppfyller kvalifikasjonskravene angitt under kapittel 4 kvalifikasjonskrav, og har blitt invitert, vil få anledning til å levere tilbud, jf. Punkt 2. 1 nedenfor.
Anbud id:
503052
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 8. Januar 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud