Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Kjøp av konsulentbistand knyttet til organisasjonsutvikling

Målet med organisasjonsutviklingsprosessen (ou-prosessen) er å finne den optimale organiseringen i lys av våre oppgaver og strategiske føringer. Prosessen skal være inkluderende og sikre bred deltakelse fra hele organisasjonen. Vi ser for oss en prosess som tar utgangspunkt i dagens oppgaver og organisering, samt tar inn over seg de utfordringer som ligger i fremtiden. Arbeidet vil i hovedsak skje på Ringerike, og kontakt med fylkeskartkontorene vil stort sett skje via telefon, e-post og videokonferanser.
Mer informasjon om anskaffelsens bakgrunn, formål og omfang er tatt inn i vedlegg 1 Kravspesifikasjon og i vedlegg 2 Mandat ou-prosess Landdivisjonen.
Vi ser for oss en prosess som tar utgangspunkt i dagens oppgaver og organisering, samt tar inn over seg de utfordringer som ligger i fremtiden. Anslått verdi av anskaffelsen er usikker, men vurderes til å kunne overstige eØs-terskelverdi (NOK1. 000. 000). Arbeidet vil i hovedsak skje på Ringerike, og kontakt med fylkeskartkontorene vil stort sett skje via telefon, e-post og videokonferanser.
Mer informasjon om anskaffelsens omfang er tatt inn i Konkurransegrunnlaget med vedlegg.
Anbud id:
181810
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Tirsdag 7. Februar 2012
Er du interessert i dette oppdraget?