Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Kjøp av konsulenttjenester i forbindelse med utredning om de leveringspliktige posttjenestene

Konsesjonen for Posten Norge as (Posten) skal sikre et landsdekkende tilbud om formidling av leveringspliktige tjenester til rimelig pris og god kvalitet. Leveringspliktens formål er å sikre at det eksisterer et tilbud til brukere av posttjenester i hele landet, også der hvor markedskreftene ikke sørger for dette. Hvilke tjenester som inngår i leveringsplikten fremgår av Postens konsesjon.
For å sikre at kravene til tjenestetilbudet til enhver tid er best mulig i tråd med behovene for disse, bør sammensetning og den kvalitet som tjenestene tilbys med evalueres fra tid til annen. Post- og teletilsynet (pt) ønsker på denne bakgrunn:
1. Å avdekke behov hos brukerne for leveringspliktige posttjenester, og om det tilbys riktige tjenester ut fra behovene (privatpersoner og små/mellomstore bedrifter).
a. Om det er behov for endringer i sammensetningen av leveringspliktige tjenester (er det de riktige tjenestene som tilbys?).
b. Om det er behov for endringer i kvalitet på tjenestene. Vi ønsker spesielt belyst om det er behov for endringer i krav til fremsendingstid og utleveringsfrekvens.
c. Er det geografiske (og sosioøkonomiske) forskjeller i behovene for de leveringspliktige tjenestene?
2. Å avdekke samfunnsøkonomiske konsekvenser (inkludert miljøkostnader), målt i nok, ved eventuelt avvik mellom tilbudt og etterspurt tjeneste. Hva er differansen på miljøkostnader dersom behovsanalysen f. Eks. Viser at kravet til framsendingstid blir endret fra fremsending over natten (d+1) til fremsending over to netter (d+2)?
3. Å vurdere alternative løsninger for å ivareta særskilte behov dersom sammensetning og/eller kvalitet på leveringspliktige tjenester generelt bør endres.
Gjeldende regelverk og konsesjonen er tilgjengelig på våre hjemmesider (#URL0#).
Anbud id:
82649
  • Sted:
    Lillesand
  • Registrert:
    Torsdag 25. Februar 2010