Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Kjøp av tjenester til kartlegging av renholdsbransjen

Direktoratet for arbeidstilsynet skal inngå en avtale med en leverandør om innkjøp av en kartleggingsundersøkelse i renholdsbransjen.
i 2012 skal det innføres en offentlig godkjenningsordning for virksomheter som selger renholdstjenester i Norge, og etableres en ordning med regionale verneombud for renholdsbransjen. Det er Arbeidstilsynet som har fått ansvaret for å opprette og drive godkjenningsordningen, og administrere ordningen for regionale verneombud. i den forbindelse har Direktoratet for arbeidstilsynet behov for å gjennomføre en kartlegging av arbeidsmiljøtilstanden i bransjen, før ordningene blir igangsatt. Kartleggingen skal inngå som grunnlag i en vurdering av utviklingen innenfor renholdsbransjen de neste årene.
Ytterligere informasjon om anskaffelsens formål og omfang, er tatt inn i Vedlegg 2: Kravspesifikasjon.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
182122
  • Sted:
    Trondheim, Frøya Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 9. Februar 2012

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud